Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Аσκήσεις διόρθωσης σπονδυλικής στήλης

Η πηγή μας: BULEVARD

Ιαπωνικές ασκήσης που δεν θα σας πάρουν περισσότερο από πέντε λεπτά την ημέρα.

Αυτή η εύκολη τεχνική σάς βοηθάει να γυρίσετε τη σπονδυλική σας στήλη σε φυσική της θέση, να αλλάξετε το περίγραμμα του σώματός σας, θα σας προσφέρει λεπτότερη μέση και πιο όρθια πλάτη.

1. Τυλίξτε μια πετσέτα σε σφιχτό ρολό πάχους 7-10 εκ. και μήκους τουλάχιστον 40 εκ. Δέστε την καλά για να μην σας φύγει

2. Ξαπλώστε στο πάτωμα (το μαλακό κρεβάτι δεν είναι κατάλληλο)

3. Τοποθετήστε το ρολό κάτω από τη μέση ακριβώς στην αντίθετη πλευρά του ομφαλού (αυτό είναι σημαντικό)

4. Τοποθετήστε τα πόδια σας στο πλάτος των ώμων και γυρίστε τα πόδια σας προς τα μέσα έτσι ώστε οι αντίχειρες να ακουμπούν το ένα στο άλλο και οι φτέρνες να βρίσκονται σε απόσταση 20-25 εκ.

5. Απλώστε τα χέρια πίσω από το κεφάλι σας, με τις παλάμες  στραμμένες προς τα κάτω, έτσι ώστε να αγγίζονται τα μικρά δάκτυλα. (Η στάση αυτή είναι αρκετά δύσκολη. Αν δεν μπορείτε να τεντώσετε τα χέρια σας εντελώς, μην ανησυχείτε. Το σημαντικό είναι να σιγουρευτείτε ότι τα δάκτυλα των ποδιών σας και τα μικρά δάκτυλα των χεριών σας έχουν την σωστή θέση.)

6. Μείνετε σε αυτή τη στάση για 5 λεπτά.

Εάν τα έχετε κάνει όλα σωστά, ο σκελετός σας θα αρχίσει να παίρνει τη φυσική του μορφή. Σταδιακά Θα αισθανθείτε το στομάχι σας πιο επίπεδη και η σπονδυλική σας στήλη πολύ πιο όρθια. Εάν είναι πολύ δύσκολο για εσάς να μείνετε 5 λεπτά την πρώτη μέρα στη θέση αυτή, ξεκινήστε με 1-2 λεπτά και αυξήστε σταδιακά το χρόνο. Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μέσα σε ένα μήνα.

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας! Για να μην χάσετε ούτε μια ανάρτησή μας, γραφτείτε στη φόρμα η οποία βρίσκετε πάνω δεξιά. Μοιραστείτε τα νέα αυτά με τους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου