Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Η θεραπεία IPT και ο Δρ. Χρήστο Δαμιάνοβ

Η πηγή μας: InegraMed

Αγαπητοί αναγνώστες,

Στις δύο προηγούμενες δημοσιεύσεις μας σας παρουσιάσαμε τη θεραπεία IPT, το ιστορικό της, την εφαρμογή της και τα πλεονεκτήματά της έναντι της συμβατικής χημειοθεραπείας. Και τώρα θέλουμε να σας γνωρίσουμε τον Δρ. Χρήστο Δαμιάνοβ, ο γιατρός που έφερε και εφαρμόζει  εδώ και 12 χρόνια τη μέθοδο IPT στη Βουλγαρία.

Ο Δρ. Χρήστο Δαμιάνοβ αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή της Ιατρικής Ακαδημίας της Σόφιας (Βουλγαρία).

Για μερικά χρόνια εργάστηκε ως γιατρός στο σύστημα του Υπουργείου Άμυνας. Άσκησε στο Ουρολογικό Τμήμα του Στρατιωτικού Νοσοκομείου, Σλίβεν. Και αργότερα έγινε επικεφαλής του Ουρολογικού Τμήματος στο Πολυϊατρείο της Στρατιωτικής Ιατρικής Ακαδημίας της Σόφιας. Για ένα χρόνο (το 1994)  εργάστηκε ως σύμβουλος στο Ουρολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Al Thawra, Sanaa, στην Υεμένη.

Είναι ιδρυτής του Ουρολογικού Τμήματος στο Εθνικό Κέντρο Ογκολογίας και εξειδικεύτηκε για αρκετά χρόνια στην ογκολογία. Η διδακτορική του διατριβή είχε τον τίτλο Ανοσοθεραπεία στην πολύπλοκη θεραπεία όγκους της ουροδόχου κύστης.

Еπίσης έχει εξειδικευτεί στη Δανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έχει κάνει πάνω από 80 επιστημονικές δημοσιεύσεις και αρκετές από αυτές είναι σε αξιόλογα ευρωπαϊκά ιατρικά περιοδικά.

Ο Δρ. Χρήστο Δαμιάνοβ είναι μέλος της Ένωσης Επιστημόνων της Βουλγαρίας, της Ακαδημίας Επιστημών Νέας Υόρκης, της Παγκόσμιας Ένωσης Ουρολογίας (SIU), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ουρολογίας (EAU), της Βαλκανικής Ένωσης Ογκολογίας (BUON), της Διεθνής Οργάνωσης γιατρών της ολοκληρωμένης ιατρικής (IOICP) και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας της θεραπείας IPT/IPTLD.

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας! Για να μην χάσετε ούτε μια ανάρτησή μας, γραφτείτε στη φόρμα η οποία βρίσκετε πάνω δεξιά. Μοιραστείτε τα νέα αυτά με τους φίλους σας!

Στο επόμενο άρθρο μας θα μάθετε: 
Dr. Aviva Romm - η βοτανολόγος των γυναικών 
«Η αποστολή μου είναι να κάνω την φυσική ιατρική εύκολη και προσβάσιμη και να σας βοηθήσω να νιώσετε σίγουροι ώστε να μπορείτε να πάρετε αυτό που χρειάζεστε. Περισσότερη υγεία και λιγότερα φάρμακα για εσάς και την οικογένειά σας!...»

Μπορείτε να διαβάσετε επίσης:


Η ιστορία της θεραπείας IPT
Θεραπεία καρκίνου με
ενεργοποίηση ινσουλίνης (IPT)
2ο Διεθνές Συνέδριο HIFU, Βουλγαρίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου