Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Παραμείνετε νέοι

Απο τον Richard Templar

Αν ανησυχείτε για τη γηρατιά, θα πρέπει να σταματήσετε επειδή δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι 'αυτό. Η διαδικασία είναι μη αναστρέψιμη. Η φυσική γήρανση είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους, και η αναβολή της με ατελείωτη πλαστική χειρουργική δεν έχει νόημα. Καλύτερα - παραμείνετε νέοι!...

Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει να σταματήσουμε να κάνουμε όλους αυτούς τους θορύβους και ενέργειες που δείχνουν ότι μεγαλώνουμε. Τι θα πει αυτό; Βάζουμε πολλά ρούχα πριν βγούμε μην τυχόν αρρωστήσουμε. Βγάζουμε πάντα το παλτό μας όταν μπαίνουμε κάπου, αν και γνωρίζουμε ότι δεν θα μήνουμε περισσότερο από ένα λεπτό. Ή χρησιμοποιούμε φράσεις όπως: Θα προτιμούσα να έχω ένα φλιτζάνι τσάι αν δεν σας πειράζει ... Ή: Πηγαίνουμε διακοπές πάντα στο ίδιο μέρος. Τουλάχιστον ξέρουμε τι να περιμένουμε...

Το να παραμείνετε νέοι σημαίνει να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα. Μην διαμαρτύρεστε ή μην λέντε όλες εκείνες φράσεις που ακούμε να επαναλαμβάνουν οι ηλικιωμένοι. Να παραμείνετε νέοι σημαίνει να μην επιλέγετε πάντοτε τον ασφαλή τρόπο. Παρακολουθήστε τι συμβαίνει γύρω σας και μην εγκαταλείπετε τις συνήθειες, όπως για παράδειγμα το ποδήλατο, επειδή νομίζετε ότι είστε πολύ γερασμένοι.

Το να παραμείνετε νέοι σημαίνει να δοκιμάζετε καινούργια νόστιμα πράγματα, να διαλέγετε νέους προορισμούς, να δοκιμάζετε νέα στυλ, να ανοίξετε τη συνείδησή σας, να σταματήσετε την γρίνια, να μην αφήσετε τον εαυτό σας να βρεθεί σε μόνιμη άρνηση.

Να παραμείνουμε νέοι σημαίνει να διατηρούμε φρέσκο το όραμά μας για τη ζωή και τον κόσμο. Να είμαστε περίεργοι, να βρίσκουμε πάντα κίνητρα, να διατηρούμε ένα περιπετειώδες πνεύμα.

Η νεότητα είναι κατάσταση του νου…

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας! Για να μην χάσετε ούτε μια ανάρτησή μας, γραφτείτε στη φόρμα η οποία βρίσκετε πάνω δεξιά. Μοιραστείτε τα νέα αυτά με τους φίλους σας!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 2018! 

Στο επόμενο άρθρο μας θα μάθετε: 

Ρευματοειδής αρθρίτιδα, η καλύτερη θεραπεία
απο την Shelly Malone  
«Είμαι εδώ για να διαψεύσω πολλές απόψεις σχετικά με την καλή διατροφή. Για να εξισορροπήσω της προοδευτικές θεωρίες με αποδεικτικά στοιχεία. Να καταστήσω σαφές ότι οι κοινές και τυποποιημένες έννοιες είναι ξεπερασμένες και ότι υπάρχει δύναμη σε καινοτόμους τρόπους διατροφής και στην αλλαγή τρόπου ζωής...»

Μπορείτε να διαβάσετε επίσης:


Είναι αντιστρέψιμη
η αυτοάνοση ασθένεια;
Τι λένε οι ειδικοί για
τον καρκίνο του προστάτη
Αντίο Λύκου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου